Fijn dat u mij wilt bereiken...

GASTOUDER AAN HUIS

Beste Ouders,

Iedere situatie in een gezin is anders, de een heeft minder uren opvang nodig en de ander heeft weerom meer kinderen. We kijken in een eerste gesprek na alle mogelijkheden en vinden zeker een goede oplossing. Aan hand hiervan stuur ik u graag een op maat gemaakte vrijblijvende offerte toe. Ter indicatie vind u hieronder mijn uurloon, ik werk alleen nog via de regelgeving dienstverlening aan huis. Dat betekend dat ik max. 3 dgn. per week opvang verzorg aan kinderen in het huis van de ouders.

GASTOUDEROPVANG AAN HUIS OP OPVANGLOCATIE

Landelijk Register Kinderopvang - Ja, geregistreerd.

EHBO Certificaat - Ja, Eerste Hulp aan kinderen.

VOG - Ja, gecertificeerd

GGD - Ja, zoals bij alle LRKP gastouders.

Gastouderbureau - Ja, mogelijk via erkend bureau.

ZZP - Ja, via dienstverlening aan huis.

Rijbewijs - Ja, eigen vervoer/ auto met inzittende verzekering 

Referenties - Ja, meerdere aanwezig

Gastouderopvang bij het gezin thuis 2019/20 bedraagt;

*16,50 euro per uur voor 1 kind & 17,50 euro bij 2 a 3 kinderen wettelijke regelgeving DIENSTVERLENING AAN HUIS + Evt. Inschrijving bij erkent Gastouderbureau (*Conform verhoging uurloon in de Nederlandse zorgsector 2019/20 dit is gemiddeld 8,- euro per kind als de gastouder opvang biedt in het huis bij de ouders thuis. 

Voor bijkomende kosten verwijs ik na de desbetreffende voorwaarden die worden gesteld, via de bemiddeling en ook begeleiding van het betreffende gastouderbureau. Hier komt hun eigen regelgeving van pas en ook de voorwaarden/verplichtingen die vallen onder de Nederlandse wetgeving voor kinderopvang geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Tevens sta ik ook ingeschreven bij een erkend gastouderbureau, waardoor ook ouders aanspraak kunnen maken op evt. kinderopvangtoeslag zover ze ervoor in aanmerking komen.

Vaak word het werk van een nanny aan huis vergeleken met het werk van een nanny in loondienst, die werkt in een kinderdagverblijf of BSO. Maar een nanny als huishoudelijk personeel aan huis; is als particulier niet verzekerd via haar werkgever en alle dingen die voor een leidster in loondienst vanzelfsprekend zijn zoals; pensioensopbouw, verzekeringen en belastingen, moet ze zelf van haar bruto uurloon inhouden. Als u meer info hierover wilt inzien kijkt u a.u.b. op de site van loonwijzer.nl onder dienstverlening aan huis/hulp in de huishouding waar ook "oppassen" onder valt. 

"Opvoeden is een serieuze taak, maar ook een puur geluk om voor een kind te mogen zorgen."  

Ter info: ik werk al meer dan 30 jaar in de kinderopvang en in de zorg voor baby's, kinderen & jeugd. Ook zijn referenties en diploma's voorhanden, vanwege de vertrouwelijkheid staan deze niet op deze site.

Maar uiteraard kunt u deze persoonlijk inzien bij een gratis kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groeten,

Martina Lourens

(BRONVERMELDING: http://www.loonwijzer.nl/home/arbeidsvoorwaarden/rechten-van-huishoudelijk-personeel/je-recht-als-hulp-in-de-huishouding

*zie a.u.b. Loonwijzer.nl Je rechten als hulp in de huishouding: (even graag de link kopieren in je eigen brouwser of open hem in een 2de tabblad)

Geregistreerd gastouderopvang bij de familie thuis Prijs/PRICE
1 á 2 kd t/m max.5 kd. in het huis van de ouder. (*nadere uitleg bij intake) *16,50 E t/m *17,50 E
Extra dingen zoals speciaal voeding en medicijnen/luiers kosten oppasgezin *in overleg
Kennismakingsgesprek 1te gesprek gratis
Evt. reiskosten na kilometer of openbaar vervoerprijzen *in overleg
*Conform verhoging uurloon in de nederlandse zorgsector 2020 % jaarindex
Parkeerkosten/benzinekosten excl. nader te bezien
LRKP Registratienummer voorhanden. (Deze is gekoppeld aan de gastouder/niet aan de opvanglocatie) Evt. toeslag kinderopvang/ggd eisen opvanglocatie, zijn wettelijk vastgelegt

Gastouder aan huis in de regio Nootdorp/Pijnacker en Den Haag/Voorburg- Leidschendam en omstreken...

GSM: 06-10467326
E: go2@4kidscare.nl
W: www.4kidscare.nl